Master Onderwijs en Technologie | Na de master

Wat kun je nu concreet met de master Onderwijs en Technologie?

Als expert onderwijs & technologie analyseer en onderzoek jij verbeterkansen in de school of stichting waar technologie een bijdrage aan het leren van leerlingen kan leveren. Voor alle leerlingen, voor de leraren en voor specifieke doelgroepen in de school. Ook integreer je digitale geletterdheid en ICT leerlijnen in het curriculum en je werkt aan docentprofessionalisering op het gebied van ICT.

Je geeft leiding aan projecten om deze innovaties door te voeren binnen het onderwijs. Bovenschools kan jij sturing geven aan visieontwikkeling, beleid en strategie op het gebied van de inzet van technologie in het onderwijs. 
 

Bevoegdheid

Na de master ben je een expert Onderwijs en Technologie en ontvang je de graad Master of Education (MEd). Deze graad biedt kansen om door te stromen naar een hogere functieschaal en eventueel naar andere functies binnen en buiten het onderwijs.
 

Loopbaan na de master

Na de master ontstaan er nieuwe mogelijkheden binnen jouw carrière. Binnen een school in een hogere schaal, bovenschools of buiten het onderwijs.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Lees dan de verhalen van onze alumni studenten.