Proefstuderen

De stap om een master te volgen, zet je niet zomaar. Tijdens een voorlichtingsavond krijg je in korte tijd veel (praktische) informatie. Maar wil je echt ervaren wat het betekent om een masteropleiding te volgen? En wil je alvast de eerste stappen in je ontwikkeling als master zetten? Kom dan proefstuderen, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken en een vliegende start hebt! 

Het is aan te raden eerst een voorlichtingsavond te volgen, maar als dat niet mogelijk is, kun je ook eerst proefstuderen. 
 

Meeloopdag 15 maart 2022
Op dinsdag 15 maart kun je een dagje proefstuderen door mee te doen met de huidige groep eerstejaars studenten in hun semester 2 over gepersonaliseerd leren en adaptieve technologieën in het onderwijs. Je proeft wat van het curriculum, de didactiek in de master, ontmoet docenten, andere studenten, de sfeer en het gebouw. 

Starttijd: 9.15 uur
Eindtijd: 12.15 uur

Programma:
Om 9.15 uur ontmoet je de opleidingscoördinator en er wordt een huidige eerstejaars student van de master aan jou gekoppeld: jouw persoonlijke buddy voor die ochtend (en eventueel ook later als je studeert, als je dat prettig vindt). 
Van 9.30 tot 11.30 uur doe je mee met de les 
Van 11.30 tot 12.15 uur vertelt de opleidingscoördinator wat meer over de opleiding en beantwoordt zij al je (overige) vragen. 

Locatie: Marnix Academie, Vogelsanglaan 1 te Utrecht

Interesse? Geef je dan op via het formulier hieronder.
Meeloopdagen zijn gratis. Heb je je opgegeven en kan je onverhoopt toch niet, dan vragen we je om je even af te melden via info@masteronderwijsentechnologie.nl.