Contact

Wegens de sluiting van de hogescholen in verband met de Corona crisis is het secretariaat van de Master Onderwijs & Technologie momenteel alleen per email te bereiken. We beantwoorden je vraag nog dezelfde werkdag.
Voor inhoudelijke vragen over de opleiding verwijzen we je naar de opleidingscoördinator, Suzan de Kleer.

Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Bel ons dan gerust op 030 275 3580. Of vul het onderstaande contactformulier in. Onder het formulier vind je onze adresgegevens en een routebeschrijving.

Loading

Adres en routebeschrijving

Bezoekadres:
Vogelsanglaan 1 
3571ZM Utrecht

Postadres:
Marnix Academie
t.a.v. Master Onderwijs & Techologie
Postbus 85002
3508AA Utrecht
 

De Marnix Academie is gevestigd op de Vogelsanglaan 1 te Utrecht. De Marnix Academie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De academie ligt op loopafstand (circa 15 minuten) van NS station Utrecht Overvecht. Zowel van station Utrecht Overvecht als vanaf Utrecht Centraal Station rijden bussen naar de Marnix Academie.

Uitstaphalte

Neem je de bus vanaf het Centraal Station? Dan zijn de haltes 'Eykmanplein' of  'Hijmans van den Berghlaan' handige uitstaphaltes om naar de Marnix Academie te lopen. Wil je ons bezoeken met Openbaar Vervoer? Klik hier voor OV reizigersinformatie.

Betaald parkeren

Kom je met de auto naar de Marnix Academie, houd er dan rekening mee dat je tussen 06.00 en 11.00 uur 's ochtends 3,00 euro per uur betaalt voor een parkeerplaats aan de openbare weg. Na 11.00 uur kun je in de omgeving van de Marnix Academie vrij parkeren. Lees hier meer over het betaald parkeren in de omgeving van de Marnix Academie.